geboorte potjes ♥

Op zoek naar originele, creatieve en unieke geboortegeschenkjes?

Hier zit je goed! Blijf gerust zitten en lees even verder...

 

 

 

Zwanger! Wauw, een nieuw leven zit eraan te komen. Letterlijk en figuurlijk. Voor zowel jou/jullie als de ouder(s), als voor de baby is dit de start van een nieuw verhaal.

 

Dat nieuw verhaal moet gevierd worden! Hoe kan dat beter dan met de mooiste geschenkjes voor familie, vrienden, kennissen... die jullie nauw aan het hart liggen?

 

Als je kiest voor mijn keramiek, kies je tegelijkertijd ook voor heel veel liefde, plezier, gezelligheid en goesting, én voor ambacht, uniciteit, duurzaamheid en werkjes die men een leven lang zal koesteren én blijven gebruiken.

 

 

En er is meer...

 

wat is er mogelijk?

Met geboorte potjes in keramiek kan je alle kanten op! Vul ze met suikerbonen, koekjes, chocolaatjes... Zet er een plantje in of vul ze met een zakje bloemzaadjes. Geef er een zakje kruidenthee of een theelichtje bij...

 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als de vormen, kleuren, soorten afwerking...

Laat je inspireren...

helemaal gepersonaliseerd!

De kleikleur, het glazuur, de (verschillende) vormen, de afwerking... Alles kan gekozen worden volgens jullie smaak en voorkeur. Zo kan ook de stijl van de geboortekaartjes doorgetrokken worden in de potjes.

 

Zoals je kan zien op bovenstaande foto's is het ook mogelijk om de naam van het kindje in de potjes te laten drukken! Zo wordt het allemaal nog persoonlijker.

extraatjes

Wil je graag extraatjes? Voor jezelf als ouder, voor de meter en peter, voor de dichte familie en vrienden...? Ook daaraan is gedacht! In dezelfde stijl als de potjes kan je ook vazen, kleine vaasjes, bloempotten, kommetjes, schalen, kaarsenhouders... bestellen. I D E A A L!

overtuigd?

Ben je na het lezen van voorgaande informatie overtuigd om ervoor te gaan? Of zit je toch nog met twijfels?

Voordat je een bestelling plaatst, spreken we af om te babbelen over alle wensen en verwachtingen. Ideeën, mogelijkheden, vragen... worden op tafel gelegd waardoor zowel jij/jullie als ik een duidelijk en helder beeld hebben van wat het eindresultaat zal zijn. Je kan dan ook de voorbeeldpotjes eens live bekijken en voelen.

 

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 30 à 45 minuten.

Krijg je graag voor het gesprek al een zicht over de prijzen? Vraag er gerust naar!

Héél héél héél graag tot binnenkort! Ik zou mij zeer vereerd en gelukkig voelen, mochten jullie kiezen voor geboorte potjes van mijn hand.

 

x Juline