KOESTER KERAMIEK

geboorte - trouw - verjaardag - communie- of lentefeest... ♥

Op zoek naar gepersonaliseerde, originele en unieke attenties / aandenkens / bedankingen... voor een belangrijke gebeurtenis in je leven?

Een belangrijke gebeurtenis die je voor altijd wil koesteren en blijven herinneren, samen met de mensen waar je van houdt. Het kan, met gepersonaliseerde potjes in keramiek.

 

Of het nu een geboorte is, een communie, een trouwfeest, jubileum, verjaardag...

Het staat vast, dit moet gevierd worden! Hoe kan dat beter dan met de mooiste geschenkjes voor familie, vrienden, kennissen... die jullie nauw aan het hart liggen?

 

Als je kiest voor mijn keramiek, kies je tegelijkertijd ook voor heel veel liefde, plezier, gezelligheid en goesting, én voor ambacht, uniciteit, duurzaamheid en werkjes die men een leven lang zal koesteren én blijven gebruiken.

 

En er is meer...

 

wat is er mogelijk?

Met gepersonaliseerde potjes in keramiek kan je alle kanten op! Vul ze met suikerbonen, koekjes, chocolaatjes... Zet er een plantje in of vul ze met een zakje bloemzaadjes...

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.

liever iets anders?

Wil je liever iets 'kant-en-klaar', dat je niet meer moet opvullen? Kies dan voor mini-vaasjes, mini-theelichthouders (de theelichtjes krijg je er gratis bij!) of 'woordstenen'.

 

helemaal gepersonaliseerd!

De kleuren kunnen gekozen worden volgens jullie smaak en voorkeur. Zo kan ook de stijl van de geboorte-, communie-, trouw-...kaartjes doorgetrokken worden in de keramiek. Ik heb enkele voorbeelden waartussen gekozen kan worden, deze zie je op de foto's. Willen jullie toch graag een andere vorm? Dan kan dit besproken worden.

 

Het is zeker mogelijk om één of meerdere namen, initialen of een datum in de keramiek te laten drukken! Zo wordt het allemaal nog persoonlijker.

extraatjes

Wil je graag extraatjes? Voor jezelf, voor de meter en peter, voor de dichte familie en vrienden...? Ook daaraan is gedacht! In dezelfde stijl als de attenties kan je ook andere keramiek bestellen, zoals een vaas, een schaal, grotere tassen...

overtuigd?

Ben je na het lezen van voorgaande informatie overtuigd om ervoor te gaan? Of zit je toch nog met twijfels?

Voordat je een bestelling plaatst, is er de mogelijkheid (niet verplicht) om af te spreken om te babbelen over alle wensen en verwachtingen. Ideeën, mogelijkheden, vragen... worden op tafel gelegd waardoor zowel jij/jullie als ik een duidelijk en helder beeld hebben van wat het eindresultaat zal zijn. Je kan dan ook de voorbeelden eens live bekijken en voelen.

 

Dit gesprek gaat door in Geraardsbergen, is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer een half uurtje.

____

Communiceer je liever 100% via mail? Dan kan dit ook.

Download onderstaand bestand voor een overzicht van de prijzen:

p r i j z e n
PDF – 617,1 KB

Heel graag tot binnenkort! Ik maak graag, voor een klein stukje, deel uit van dit belangrijke moment...

 

Juline