KOESTERPOTJES

geboorte - communie/lentefeest - trouw - verjaardag... ♥

Op zoek naar gepersonaliseerde, originele en unieke geschenkjes / aandenkens / bedankingen... voor belangrijke gebeurtenissen in je leven?

Hier zit je goed! Blijf gerust zitten en lees even verder...

Een belangrijke gebeurtenis die je voor altijd wil koesteren en blijven herinneren, samen met de mensen waar je van houdt. Het kan, met gepersonaliseerde potjes in keramiek.

 

Of het nu een geboorte is, een communie, een trouwfeest, jubileum, verjaardag...

Het staat vast, dit moet gevierd worden! Hoe kan dat beter dan met de mooiste geschenkjes voor familie, vrienden, kennissen... die jullie nauw aan het hart liggen?

 

Als je kiest voor mijn keramiek, kies je tegelijkertijd ook voor heel veel liefde, plezier, gezelligheid en goesting, én voor ambacht, uniciteit, duurzaamheid en werkjes die men een leven lang zal koesteren én blijven gebruiken.

 

En er is meer...

 

wat is er mogelijk?

Met gepersonaliseerde potjes in keramiek kan je alle kanten op! Vul ze met suikerbonen, koekjes, chocolaatjes... Zet er een plantje in of vul ze met een zakje bloemzaadjes. Geef er een zakje kruidenthee of een theelichtje bij...

 

De mogelijkheden zijn eindeloos.

De voorbeeldpotjes...

helemaal gepersonaliseerd!

De kleikleur en het glazuur... Alles kan gekozen worden volgens jullie smaak en voorkeur. Zo kan ook de stijl van de geboorte-, communie-, trouw-...kaartjes doorgetrokken worden in de potjes. Ik heb enkele voorbeeldpotjes waartussen gekozen kan worden, deze zie je op de foto's. Willen jullie toch graag een andere vorm? Dan kan dit zeker besproken worden.

 

Zoals je kan zien op bovenstaande foto's is het zeker mogelijk om één of meerdere namen én/of een datum in de potjes te laten drukken! Zo wordt het allemaal nog persoonlijker.

extraatjes

Wil je graag extraatjes? Voor jezelf, voor de meter en peter, voor de dichte familie en vrienden...? Ook daaraan is gedacht! In dezelfde stijl als de potjes kan je ook vazen, kleine vaasjes, bloempotten, kommetjes, schalen, kaarsenhouders... bestellen. I D E A A L!

overtuigd?

Ben je na het lezen van voorgaande informatie overtuigd om ervoor te gaan? Of zit je toch nog met twijfels?

Voordat je een bestelling plaatst, is er de mogelijkheid (niet verplicht) om af te spreken om te babbelen over alle wensen en verwachtingen. Ideeën, mogelijkheden, vragen... worden op tafel gelegd waardoor zowel jij/jullie als ik een duidelijk en helder beeld hebben van wat het eindresultaat zal zijn. Je kan dan ook de voorbeeldpotjes eens live bekijken en voelen.

 

Dit gesprek gaat door in Geraardsbergen, is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer een half uurtje.

____

Communiceer je liever 100% via mail? Dan kan dit ook.

Krijg je graag een zicht over de prijzen? Vraag er gerust naar!

Heel graag tot binnenkort! Ik maak graag, voor een klein stukje, deel uit van dit belangrijke moment...

 

x Juline