o v e r

juline

Hey! Ik ben Juline Bruyneel.

Het gezicht, het hoofd, de handen en het hart achter 'joie de juline'.

 

Ik maak keramiek - voor dagelijkse geluksmomenten - en zet inspirerende, mooie zinnen op papier. Dit alles vind je terug op deze website, mijn gelukjeswinkel.

 

Eigenzinnig, tijdloos & bezield... Met veel liefde.

 

Maken maakt mij blij. Iets tevoorschijn toveren uit een homp klei en van woorden zinnen maken, dat is wat ik het liefste doe. Dit kunnen delen en hiermee ook anderen blij maken, dat maakt het plaatje compleet... Dus, merci om hier te zijn!

 

Neem het van mij aan dat alles wat je hier vindt met hart en ziel bedacht en gecreëerd is.

Om mezelf én jou gelukkig te maken.

☼ ☼ ☼

 

Snuister rond, verwarm je en kies bewust voor alledaags moois.

 

En psssst...

Je kan ook jouw persoonlijke wensen bestellen! Klik hier voor meer info.

"Op een mooie dag voel je diep vanbinnen, dat je vrij bent en alles mag. En dan, dan kan je leven beginnen." - Juline

joie de juline

HAND- EN HARTGEMAAKT MOOIS MET KLEI & WOORDEN ♥

 

Met joie de juline wil ik vooral zachtheid en liefde de wereld insturen. Dit doe ik door moois te delen, waar jij blij van wordt of waar je anderen blij mee kan maken.

 

Keramiek om te koesteren. Om dagelijks van te genieten, in het moment. In sommige keramiek stempel ik een boodschap, zoals ‘dankbaar’, ‘zachte ziel’, ‘adem’, ‘fladder’, ‘leef lief’… Om hierbij extra bewust even stil te staan.

 

De schrijfsels op mijn postkaartjes vloeien uit mijn vingers. Het zijn inspirerende, zachte zinnen die ik graag deel met wie ze lezen wil. Het zijn lichtpuntjes die zich mogen verspreiden, die gehouden of gedeeld kunnen worden.

"Op alle keramiek en op alle schijfselkaartjes vind je een klein, subtiel zonnebloemetje terug. Het symbool voor geluk, liefde & warmte. Ik wens het je toe!"
- Juline

duurzaamheid

Keramiek is op zich erg duurzaam. Het is sterk, aangezien het twee keer wordt gebakken op hoge temperatuur. Hierdoor kan het lang blijven bestaan.

 

De klei die ik gebruik komt uit België, alleen de spikkelklei is afkomstig uit Duitsland.

 

Tot voor de eerste bak, kan klei eindeloos worden hergebruikt. Ik gooi dus ook nooit klei weg. Werkjes die niet worden gehouden, klei die overblijft na het afdraaien of in de slibbakken… Alles wordt gerecupereerd, waardoor de klei een nieuwe invulling kan krijgen.

 

Daarnaast worden alle werkjes gedeeltelijk gebakken op zonne-energie ☼

 

Mijn schrijfsels worden gedrukt op ecologische A6 postkaartjes, gemaakt van landbouwafval: bladeren en stengels. Het printen van de kaartjes doe ik zelf, zodat ik overproductie kan tegengaan en ik precies de nodige hoeveelheid kaartjes kan printen.