winkel SCHRIJFSELS

Mooie woorden. Inspiratie voor elke dag. Om te delen of om te houden. Om aan de muur of voor je raam te hangen, tussen je agenda te bewaren, in een (random) brievenbus te stoppen... Om te verliezen en later terug te vinden, net op het juiste moment. Om te leven en je een fijn gevoel te geven.

 

 

De schrijfsels zijn gedrukt op A6 kaartjes, gemaakt van landbouwafval (bladeren en stengels). Ze zijn te gebruiken als postkaarten.

winkel hier:

inspiratie kaarten

kadoo-idee:

Een pakje schrijfselkaarten met mooie, zachte, inspirerende woorden. Ideaal als klein, maar fijn cadeautje voor iedereen die houdt van kleine gelukjes. Ze kunnen gebruikt worden om te versturen, aan de muur te hangen (al dan niet in een kadertje), om tussen je agenda te bewaren, voor het raam te hangen...

Op alle kaarten staat een kleine, met de hand erop gezette tekening. Een bloemetje, een vlinder, een zonnetje... A touch of gold.

Eén pakje bevat 5 verschillende kaarten. Surprise!

 

De kaarten zijn te gebruiken als postkaarten en zijn gemaakt van bladeren en stengels. Hierdoor zijn ze duurzaam én krijgen ze extra karakter.

VERPAKT PER 5.

themakaarten

VOOR DE JARIGE:

VOOR JE LIEFDE:

LIEFS BIJ VERLIES:

VOOR DE NIEUWE OUDER(S):

Goed om te weten:

- Betalen kan via Bancontact of overschrijving.

- Voordat je betaalt krijg je de keuze tussen 'verzending via Bpost' of 'gratis afhalen in Geraardsbergen'. Kies wat voor jou het beste past.

- Wanneer je pakje klaar is stuur ik je een mailtje en spreken we af wanneer je het kan komen afhalen.